Kedves Nézőink!
ÚJ IDŐPONT!!  2020. október 15. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

A június 12-re módosított 19.00 órás Emberfej, avagy a kicselezett mindennapok – Mogács Dániel önálló előadása,mikrofonpróba: Fülöp Viktor c. előadásunk a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet miatt elmarad.

Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.


Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, ugyanarra a helyre, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket június 30-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor vagy a vásárlás helyén tudja visszaváltani (ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni), vagy ha az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta, úgy 2020. 06. 30-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas 
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)
 
Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.

A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.


Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a 
https://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:

A Dumaszínház csapata