Az ExperiDance Production egy lenyűgöző, már Európa nagyvárosait is meghódító előadással Hódmezővásárhelyre látogat.

Egy legendás szerelem története, mesés jelmezekkel és bravúros koreográfiával kápráztatja el a hódmezővásárhelyi nézőket, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Stílus, szépség és elegancia egy előadásban. Közel két óra a szenvedélyek és érzelmek viharában. Egy varázslatos éjszaka, egy Fergeteges bál feledhetetlen élménye… A legendás szerelem ihlette a Magyar Termék Nagydíjas ExperiDance Production táncosainak fergeteges produkcióját. A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait. A szerelmes találkozások és elválások egy pompázatos bálon történnek.

A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

A Fergeteges produkció dupla előadással lesz látható Hódmezővásárhelyen 2017. április 23-án 15 és 19 órakor.

Az ötletgazda-producer Vona Tibor, a darab koreográfusa és rendezője Román Sándor. A zenéket feljátszotta Radics Ferenc és zenekara.