Terembérlés a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban

Kellemes környezetet keres szakmai konferencia vagy továbbképzés megtartására? Válassza a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ kellemes, barátságos környezetét és modernizált termeit.

Színházterem

A kiváló akusztikájú színházterem befogadóképessége 353 fő. A színpad mérete az előszínpaddal együtt 120 m2, mely tetszés szerint szűkíthető. A legújabb professzionális színpadi világítás- és hangeffektusok biztosítása mellett modern színpadgépészettel is rendelkezik. A többfunkciós tér a színházi előadások, és koncertek mellett a konferenciáknak is méltó helyszíne.

A hang és fényvezérlő szoba mellett kialakított két tolmácsfülke pedig a többnyelvű konferenciák lebonyolítását segíti.  A projektor, és a vezérlőből irányítható nagyméretű motoros vetítővászon is a terem felszereltsége közé tartozik.

Azon ritka intézmények egyike az országban, ahol nem csak a nézőtér, de a színpad is akadálymentesített.

II. emeleti multifunkcionális terem

A 120 fő befogadására alkalmas többfunkciós, 220m2 alapterületű tér, hangszigetelt mozgatható falakkal, többféle felhasználási lehetőséget kínál. A mobil falaknak köszönhetően 100m2 illetve 120 m2 nagyságú helyiségek alakíthatók ki belőle, így különböző létszámú képzéseknek és konferenciáknak lehet helyszíne.

A technikai feltételeknek köszönhetően kiállítások, irodalmi estek, könyvbemutatók, ismeretterjesztő előadások megtartására, skype konferenciákra és oktatási célokra egyaránt alkalmas. Projektor, hangosítás és interaktív tábla is a terem felszereltségei közé tartozik.

I. emeleti kiállító tér

A 202 m2-es, a színházterem bejárati szintjére eső, első emeleti tér remek helyszín a különböző kiállítások és könyvbemutatók megrendezésére. A négy és tíz méter hosszúságú falfelületen, továbbá az intézmény tíz darab mobil paravánjának köszönhetően népszerű és kedvelt kiállítási helyszín.

Aula

Az épület aulája igazi közösségi térként funkciónál, hiszen a különleges bútorzatnak köszönhetően sokan választják társalgásuk helyszínéül a BFMK ezen szintjét. A bejárati épületrész földszintjén, a bejárattal szemben található a recepció és pénztár, jobbra a ruhatár. Az épületben liftrendszer segíti a szintek közötti közlekedést.

Az aulában, illetve az emeleti szinten nagy felületű LCD TV készülékek találhatóak, melyek a legfrissebb programokról és eseményekről tájékoztatják a látogatókat. A szóbeli információkat egy nagyobb rendezvény esetében hangsugárzókon keresztül osztjuk meg vendégeinkkel.

Szakköri termek

A kisebb létszámú (max. 20 főig) képzések, előadások helyszíneként 3 db szakköri terem áll rendelkezésre.

Felszereltség

A művelődési központ szcenikai világítási rendszere a kor követelményeinek megfelelő, modern elemekből épül fel. 12 db direkt áramkör került beépítésre, melyek az állandó feszültség igényű berendezések tápellátását biztosítják. Ilyenek a füstgépek, ködgépek, forgófejes lámpák. Ezen áramkörök a fényszabályzó helyiségből kapcsolhatók. A sok projektornak köszönhetően az előadásokat támogató álló vagy mozgókép is vetíthető a színházteremben található beépített vászonra. A rendszert támogatja egy kisebb méretű video keverő. Az épületben wifi szolgáltatás működik. A házban összesen 160db fekete párnázott szék, 20 db asztal áll a rendelkezésünkre, melyeket igény szerint helyezünk el a konferencia, szakképzés, vagy továbbképzés létszámához igazodva.

Büfé

A művelődési központban beépített büfé ugyan nem található, azonban mobil büfénk mindig az aktuális esemény helyszínére telepíthető, és széles repertoárban kínál ételt és italt a rendezvényre érkezőknek. A konferenciához kapcsolódó catering szolgáltatást egy külső cégen keresztül szervezzük és intézzük, amely minden igényt maradéktalanul ki tud elégíteni, legyen az céges ebéd vagy éppen egy kávészünet.

Összegezve, amit nyújtunk

 • Modern, kellemes környezet

 • Jól felszerelt termek (10 – 353 fő befogadásáig)

 • Magas szintű hang,- és fénytechnikai szolgáltatás

 • Büfészolgáltatás igény szerint

 • Eszközbérlés – hangosítástól a színpadtechnikáig

 • Eszközök bérbeadása – széktől a technikai eszközökig

 • Vendéglátás-kávészünetektől a gálavacsoráig

 • Rendezvények teljes körű szervezése

Egyéb szolgáltatások

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ továbbá vállalja különböző rendezvények, konferenciák, események, programok és céges összejövetelek teljes körű szervezését is megegyezés szerint.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Írjon nekünk közvetlenül

  Az alábbi levelező felületen keresztül szöveges üzenetet tud küldeni nekünk. Kérjük, valós e-mail címet adjon meg, különben nem fogunk tudni válaszolni Önnek! A levelek átfutási ideje 1-2 munkanap is lehet!

  Amennyiben sürgős válaszra van szüksége, kérjük válasszon alábbi elérhetőségeink közül:

  Elérhetőségek

  • 6800 Hódmezővásáhely, Dr. Rapcsák András út 7.
  • 06 62/533 317
  • 06 30/867 6430
  • 06 62/533 318
  • www.bfmk.hu
  • bfmk@bfmk.hu