Örültek, haza! Dolák-Saly Róbert önálló estje

2024.04.04. 19:00 óra

Helyszín: Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

Az abszurd humor egyik legnagyobb hazai sztárja új önálló estjével örvendezteti meg közönségét!

Őrültek, haza!

Abszurd jelenetek, a jól ismert Leopold-féle diavetítések, Naftalin Ernő bölcsességei, Vasmacsó lehengerlő személyisége vagy éppen Anti bácsi udvarlása – ki ne ismerné őket? Most újra színpadra állnak, ráadásul egyszerre. Majdnem.

Felüdülésre, felhőtlen derűre vágyik?

Akkor igyon üdítőt és menjen a napra! Ettől függetlenül az abszurd figurák hazai helytartója koronázatlan kirágja a nevetőizmokat!

Az Anti bácsi, Boborján, Naftalin Ernő, Leopold és Vasmacsó karakterek szülőatyja egyszer azt nyilatkozta… egyszer meg ezt: „szerintem az emberek 95 %-a nincs benne a maradék ötben”. Műsora is ezt a tematikát követi.

A színész-zenész-komikus Őrültek, haza! című önellátó nyestje arra a kérdésre ad választ, amit fel sem tettek neki: „mindenki érezze magát otthon”!

Ez az előadás a Hatszín Teátrumban indult hódító útjára éppen a járvány előtt, aztán hamar pihenni kényszerült. Most kiszabadulva kényszerzubbonyából az ország színháztermeiben kér elégtételt elfojtott szabadságvágyáért, „ha értik, mire gondolok, mert én nem”.

Főszerep, mellékszerep, ének, zene, testnevelés, művészettörténet: fent nevezett. Hatalmas hahotákra hívjuk humort habzsoló honfitársainkat!

Időtartam: ~90 perc, szünet nincs

Korhatár: Nincs

Jegyek kizárólag a https://dudasjegyshop.hu/esemeny/dsr-hodmezovasarhely-20240404/?fbclid=IwAR1zFkgV4d91hpMg4ztMbzMq8RXj2-S77ta0tasA7OzChNrX424hIHZB8-4 oldalon kaphatók.

Jegyár: 1-6. sor 6.990 ft, 7-18. sor 5.990 ft