John Smith londoni taxisofőr, hétköznapi ember, különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza, szerető feleségéhez. Valószínűleg békés nyugalomban élné le életét, ha egy este nem keveredne bele egy verekedésbe, amikor is egy idős hölgyet véd meg két huligántól. A támadók elmenekülnek, John azonban megsebesül, mert a hölgy őt is támadónak véli és leüti a táskájával. John fejsérülését ellátják a kórházban és reggel egy rendőrfelügyelő szállítja haza. És ekkor különös dolog derül ki. John más címet mondott be a rendőrségen és mást a kórházban. Elkezdődik a kétségbeesett magyarázkodás, amelybe a felső lakó is bekapcsolódik. És ettől kezdve elszabadul a pokol! John Smithről, erről az átlagemberről a legelképesztőbb titkok kerülnek napvilágra. Két szomszédos kerületben két lakása van, s az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt. A leleplezéstől való rettegés Johnt hihetetlen helyzetekbe sodorja.

KISS RAMÓNA, GESZTESI KÁROLY és SZÁRAZ DÉNES! Világsiker a londoni West End-ről! PÁRATLAN PÁROS! Ray Cooney legendás vígjátéka HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban!

2019. november 28-án (csütörtökön), 19 órakor. Jegyár: 3.500 forint. Jegyrendelés: (62) 533-317.

Jegyek a helyszínen és az alábbi linken:

https://www.jegy.hu/program/ray-cooney-paratlan-paros-109350/596382?fbclid=IwAR0o0GxvMMjNb1_uNpi3aBJTUa9xL1hqYX7KjDSHhakxYtgxcmJjyIMwF2k