Tisztelt Vendégeink!

 

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központba történő belépés a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet értelmében szabályokhoz kötött:

 

♦ A rendelet értelmében csak a 60/2021. (II.12.) kormányrendelet szerinti védettségi igazolvánnyal rendelkező – 18. életévüket betöltött – látogatók léphetnek be az intézmény területére.  18 év alatti látogató védettségi igazolvány nélkül léphet be, amennyiben védettségét igazoló, 18 éven felüli látogató felügyelete alatt áll.

 

♦ A védettségi igazolványt, illetve azon személyi azonosság igazolására alkalmas igazolványt, amely alapján a védettségi igazolvány ki lett állítva, a belépésnél kollégáink számára kötelesek bemutatni. 18 év alatti – és 6. életévét betöltött – látogató az életkorának igazolására alkalmas igazolványt köteles felhívásra bemutatni, amelyek az alábbiak lehetnek: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány.

 

♦ Azon kedves látogatóink esetében, akik a szükséges igazolványokkal nem rendelkeznek, vagy azt hitelt érdemlően bemutatni nem tudják, a belépést kénytelenek vagyunk megtagadni abban az esetben is, amennyiben programjainkra érvényes belépőjeggyel rendelkeznek!!!

 

 

Megértésüket köszönjük!